Engelli gençler Beşiktaş'a moral verdi

İstanbul'daki 102 bin engelli genci temsilen Ümraniye Tesislerine gelen İstanbul Belediye ve Silivri Özürlüler Derneği öğrencileri futbolculara unutamayacakları ders verdiler

Engelli gençler Beşiktaş'a moral verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da 22 ayrı merkezde eğitim gören ve kayıtlı 102 bin engelliyi temsilen dün Ümraniye'ye Teknik Direktör Tayfur Havutçu ve futbolculara moral vermek için gelen öğrenciler duygulu anlar yaşattılar. İstanbul Belediyesi Özürlüler Okulları, Silivri Özürlüler Derneği'nin sporcularının da katıldığı antrenmanda tüm oyuncular göz yaşlarına boğuldular.

İstanbul Özürlüler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Engin Gören, TFF İstanbul Futbol İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş, Yemen Ekşioğlu tarafından organize edilen ziyarette engelli çocukların Quaresma ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu ile yaptıkları sohbetler ilgi çekiciydi. Havutçu'ya plaket veren engelliler genç hocaya ilginç tavsiyelerde bulundular.

Otistik Milli Takım kaptanı Atilla Temir "Emanetçi Carvalhal takımı senin bıraktığın gibi bırakmadı. Playy-Off maçlarında gücünü ortaya koy. Ne varsa Türk teknik adamlarında var. Yabancılardan neyin eksik" ifadesini kullandı. 

HÜRRİYET