Eren:Kandemir haddini aştı

Fener Köyü muhtarı Muharrem Eren,Silivri Belediyesi CHP'li belediye meclis üyesi Yılmaz Kandemir'in geçtiğimiz Cuma Günü Örgüt toplantısı sırasında hakkında konuştuğu söylemlere yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Eren:Kandemir haddini aştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaz Kandemir’i sert bir şekilde kınayan Muhtar Muharrem Eren açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;

Silivri Belediyesi CHP’li belediye meclis üyesi Yılmaz Kandemir’in geçtiğimiz Cuma Günü Örgüt toplantısı sırasında hakkımda konuştuğu söylemlere yazılı basın açıklamamdır.

Silivri Belediyesi CHP’li belediye meclis üyesi Yılmaz Kandemir’in açıklamalarını esefle karşılıyorum. Yaşını da göz önünde bulundurarak bu söylemlerini kendisine yakıştırmıyorum. Son günlerde bu ve buna benzer talihsiz açıklamaları olmuştur. Sanıyorum siyasi kaygı ve kavgaları kendisini iyice hırçın ve çirkin bir hale getirmiştir. Bir an önce kendisine çeki düzen vermezse, sallantıda olduğunu düşündüğüm siyasi hayatı da sona erecektir.

YALAKALAR BELLİDİR

Köyümüzde bir caddenin ismini eski belediye başkanımız Hüseyin Turan’ın ismini verdiğimiz için bizlere haddini aşarak “Yalaka” diyen Yılmaz Kandemir, keşke bugüne kadar akıllarda kalacak bir hizmet yapsaydı da, bir sokağımıza da onun ismini verseydik. Fakat Yılmaz Kandemir çalışmak yerine, ortalıkta ağzından küfür eksik olmadan dolaşmaya devam ediyor. Kendisini Fenerköy Muhtarı ve Fenerköy halkı olarak saygıya ve edebe davet ediyorum.  Bizler halkımıza hizmet için yıllardır bu makamdayız. Kavga ve anlaşmazlıklarımızla değil yaptığımız iyi işlerle kamuoyunun ve Fenerköy halkımızın takdirini kazanmaya devam ediyoruz. Umuyoruz ki övüncümüz bir gün kendisine de nasip olur.

YASAL HAKLARIMI KULLANACAĞIM

Bir insanın ağzından çıkanı kulağı duymalı. Böyle siyaset olmaz. Böyle iftiralarla, karalamalarla Yılmaz Kandemir bir yere gelemez. Kandemir’e oy veren birçok kişinin hala elleri titriyor. Bizim ağzımıza yakışmayan o sözleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Köyüm adına bu sözlerin altında kalmayacak ve gerekli her türlü yasal haklarımı kullanacağım. Kamuoyuna saygıyla sunarım.

Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı

Fenerköy Muhtarı

MUHARREM  EREN