Eski Devlet Hastanesi'nin durumu ne olacak

Yaklaşık 5 yıldan bu yana boş durumda olan Eski Devlet Hastanesi binası kaderine terk edildi.

Eski Devlet Hastanesi'nin durumu ne olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 5 yıldan bu yana boş durumda olan Eski Devlet Hastanesi binası kaderine terk edildi. Uzun süreden beridir boş ve kullanılmayan bina tinercilerin mekânı haline geldi.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Binanın sokağında yaşayan mahalle sakinleri ilgisizlikten şikâyetçi  “tinerciler içinde petekleri çalıp çalıp götürüyorlar, defalarca polisleri çağırıyoruz, polisler şahısları yakalayıp sonra serbest bıraktıklarını duyuyoruz. Bu nedenle yetkililerin bu başıboş bırakılmış bina hakkında bir çalışma yapmasını istiyoruz” dediler.

ESNAF ODASI DA ŞİKÂYETÇİ

Eski Hastanenin mevcut durumuna tepki gösteren Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu’da “Silivri’nin en merkezi yeri olan Eski Devlet Hastanesinin bulunduğu bina 5 yılı geçmiş zamandan beri boş durmaktadır. Gerçekten bu bölgede yani Silivri’mizin merkezinde olan Devlet Hastanesi’nin burada faaliyet gösterdiği zamanlarda buradaki esnafımızın gayet işi de güzeldi, 5 yılı geçmiş zamandan beri kötü vaziyette duruyor ,bir ara diş polikniliği yapılacağı gündeme geldi.Bekledik fakat hiçbir sonuç çıkmadı, acaba neden bekletiliyor.Biz ilgililerden yetkililerden burasının neden bekletildiğini açıklamasını istiyoruz.Biz Esnaf Sanatkarlar Odası olarak esnafımızın bu konuda rahatsızlığını dile getirerek yetkililerden bunun gerekçesinin açıklamasını istiyoruz”dedi.