Esnaf Odası Başkanı 23 Nisan'ı kutladı

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu 23 Nisan Kutlaması yayımladı

Esnaf Odası Başkanı 23 Nisan'ı kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“23 Nisan, Türk milletinin var olduğunu, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihe yazılmıştır. Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet özgürlüğünü esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, 92 yaşına girmiştir.

Atatürk, bu günü tüm Türk çocukları ile birlikte dünya çocuklarına  armağan  ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini göstermiştir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz; özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.  

Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 92. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, birlik ve beraberlik içerisinde sonsuza kadar var olacak olan Türk Milleti’nin geleceği olan çocuklarımıza aydınlık yarınlar dilerim.”

“Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.”

 

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Adına Başkan

Ali Tabakoğlu