Fatih Koleji Sezona Hızlı Başladı

Silivri Fatih Koleji öğrencileri yeni Eğitim Öğretim yılına öyle bir giriş yaptı ki..

Fatih Koleji Sezona Hızlı Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4. sınıflarında ilk defa Fen Bilimleri dersi işleme fırsatı bulan öğrenciler, bu dersi çok sevdiler. İlk ünite; ‘Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim’, konusu; destek ve hareket. Sınıflarında ve okulun fen laboratuarında yaptıkları etkinliklerle dersi daha da zevkli bir hale getirdiler.

2. Sınıflarda Pıcasso Rüzgârı Esti

2. sınıf öğrencileriyle 'Denizaltında yaşam' etkinliğinde kolaj tekniğini ve kolaj tekniğini ilk Picasso'nun başlattığını öğrendiler. Bu etkinlikte doku kavramını da; kurumuş yengeç, denizatı, yusufçuk ve deniz kabuğuna dokunarak, inceleyerek her canlının farklı dokuya sahip olduğunu öğrendiler.

7.Sınıf Sosyal Bilgiler İletişim Sergisi

2012-2013 eğitim öğretim yılı 7.sınıf sosyal bilgiler dersinin 1.ünitesinde öğrenmiş oldukları “Geçmişten Günümüze Kitle İletişim Araçlarının ” sergisi açıldı. Sergiye ilgi yoğundu.

7.sınıflarda Beyin Ve Duyu Organları Deneyi

Beyin ve duyu organları deneyiyle beynin kısımlarını, duyu organlarının yapısını hep birlikte gördüler. Deney sırasında öğrencilerin aktif ve görsel olarak konuyu daha iyi kavradılar.

Sistemler ve Mitoz Bölünme Afişlerle Kavradı

Sistemler ünitesi ile ilgili olarak 7.sınıf öğrencilerin hazırladıkları sindirim sistemi etkinlikleri ve mitoz bölünme sergisi lobideki panoda sergilendi.