Fatih Koleji’nde son sürat etkinlik

Silivri Özel Fatih Koleji,son günlerde düzenlemiş olduğu farklı etkinliklerle öğrencilerine hoş vakit geçirtiyor.

Fatih Koleji’nde son sürat etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Son olarak SBS sınavı için motivasyon olması amacıyla düzenlenen gezide Beylikdüzü kampüsünde bulunan  Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.Fen Lisesi’nde kahvaltıyla başlayan programda Okul Müdürü Mehmet Buğday okulun genel işleyişi ve başarıları hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin yurtdışı olimpiyatlarında gösterdikleri başarıların anlatıldığı bölüm öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. 

Cep sinemasında Okulun Müdür Yardımcısı ve PDR öğretmeni tarafından motivasyon konulu bir slayt gösteri izletildi. Soru-cevap ve karşılıklı diyaloglarla, öğrenciler akıllarına takılan soruları sorma şansı buldular. Fen Lisesi’nde okumakta olan 3 öğrenci de öğrencilere sınava nasıl hazırlanmaları gerektiği konusunda ipuçları verdiler.Anadolu Lisesi’nde de Okul Müdürü tarafından karşılanan öğrencilere genel bilgilendirme yapıldı. 

Fatih Koleji yöneticileri minik öğrencileri için de farklı bir etkinliğe imza attı. Maxi Alışveriş merkezindeki buz pistinde minik öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Çocuklar için özel olarak hazırlanan pistte diledikleri gibi kaydılar. Piste girdiklerinde neye uğradıklarını şaşıran ve ayakta durmakta zorlanan çocukların yardımına görevliler koştu.  

Burç İstanbul’dan Madalya 

Burç Eğitim Kurumları tarafından 17 Nisan 2011 Pazar günü organize edilen İstanbul Matematik Yarışması’nda, Silivri Fatih Koleji öğrencilerinden Musab Emir BAŞ, bronz madalya kazandı.