Festival tadında Trap atışları yapıldı

Silivri Atıcılık ve Avcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK) tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnuvası, dün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Festival tadında Trap atışları yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değirmenköy Gölet Yolu Çamlık Mevkiinde düzenlenen etkinlikte Aileler için özel alanda çocuklar için oyun parkı kuruldu. Av malzemeleri ve tarım araç gereçlerinin sergilendiği stantlar açıldı. Sabah saatlerinde başlayan etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, STK ve Oda başkanları, Siyasi parti yöneticileri, Mahalle muhtarları, işadamları, çevre il ve ilçelerden gelen avcı dernek yönetici ve üyeleri, avcılar ve av sporuna meraklı yüzlerce vatandaş katıldı.

Silivri Atıcılık ve Avcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK) Başkanı Sezai Yeşilkurt, “Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnuvasına katılım gösteren tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz ilk olarak ilçemizin tanıtımını hedef alarak bu etkinliğe start verdik. Avcılığın bir spor olduğu bilinci ile bugün burada av sporunun birleştirici gücüyle bir araya geldik. Her yıl çıtamızı bir üst seviyeye çıkarıyoruz. Etkinliğimizde yüzlerce hediye verdik. Bizlere sponsor olan tüm kurum kuruluş ve firmalara teşekkür ediyorum. Hep diyoruz yine diyoruz Silivri’de yaşamak güzeldir”dedi