Girişimcilik Kursunun 2. Etabı Başladı

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nun 2. Etap eğitimleri başladı.

Girişimcilik Kursunun 2. Etabı Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile ortaklaşa başlatılan Uygulamalı Girişimcilik kursunun 2. Etap eğitimleri, 20 Şubat Pazartesi Günü başladı. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilen eğitimler, 10 iş günü boyunca toplam 60 ders saati sürecek. İŞKUR’a kayıtlı işsizlere yönelik olarak gerçekleştirilen Girişimcilik Kursu’nun sonunda katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunurlarsa, 27 bin liraya kadar “hibe kredi” alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 80 bin liraya kadar “sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

Silivri Belediyesi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası yetkilileri Girişimcilik Kursiyerlerini ziyaret ederek, başarılar dilediler.