Gönüldaşlar 'Muhabbet Gecesi'nde buluştu

Silivri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muhabbet Platformunun katkılarıyla düzenlenen 'Muhabbet Geceleri ' dün akşam Mega Saray Tesislerinde gerçekleştirildi.

Gönüldaşlar 'Muhabbet Gecesi'nde buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muhabbet Platformunun katkılarıyla düzenlenen “Muhabbet Geceleri “ dün akşam Mega Saray Tesislerinde gerçekleştirildi.

Mikail Şimşek’in sunumuyla gerçekleştirilen geceye Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Meclis üyesi Doruk Bulut, Ak Parti Siyasi ve Hukuk işleri birim başkanı Yavuz Bayram, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis üyesi Aday adayları ,Semerkand Vakfı 11.Bölge Başkanı Dr.Mustafa Bahadıroğlu ve yaklaşık 3000 kişilik Menzil gönüldaşı katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Silivri Semerkand Vakfı Başkanı İbrahim Aras yaptı. Aras konuşmasında “Vakfımızın hizmetleri hem ülkemizde hem de yurt dışında tek bir niyet ve hedef istikametinde gün geçtikçe samimi gönüllerde açmaktadır. Niyetimiz azim olan Allahın rızası, hedef ise onun muhabbetini tahsis etmeye vesile olmaktır ”dedi.

Çok yakında Silivri’de yapılacak olan Semerkand Kız Kuran Kursunun yapılacağını davetlilere açıklayan Dr.Mustafa Bahadıroğlu “Umuyorum ki bu hizmeti buradaki tüm kardeşlerimizle gönüldaşlarımızla bürokrasinin her kademesinde görev yapan dostlarımızın her kesimin mutlaka yapabileceği bir şeyler muhakkak vardır” diyerek yapılacak olan Kuran kursu için manevi destek talebinde bulundu.

Gece Bayram Büyükoruç’un seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle devam ederken Orta oyunu ile Yusuf Duru ve Hasan Nihat Sütçü sahneledikleri oyunla davetlilere gülme krizine soktu. Şiir ve Naatlarıyla geceye damgasını vuran isim Dursun Ali Erzincanlı oldu. Erzincanlı’nın okuduğu şiir ve naatlarla gece sonlandı.