Göreve Yeni Başlayan Öğretmenler Yemin Etti

Tüm yurtta olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü Silivri'de de bir dizi etkinlikle kutlandı. Sabah çelenk koyma töreninin ardından Önder Yılmaz Sahnesinde yapılan etkinliklerle kutlamalar devam etti. Silivri'de stajyerliği biten öğretmenler,24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yemin etti. Öğretmenlik mesleğine uzun süre görev almış ve emekli olmuş öğretmenlere ise, düzenlenen programla plaket verildi.

Göreve Yeni Başlayan Öğretmenler Yemin Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından İlçede görev yapan resim ve görsel sanatlar öğretmenlerinin hazırlamış olduğu “Bir Tutam Renk” isimli Resim ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Sergi ziyaretinin ardından Önder Yılmaz sahnesinde hazırlanan program, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.Protokol konuşmalarında sonra, stajyerliği biten öğretmenler, yemin etti. Öğretmenlerin yemin töreninin ardından, uzun yıllar öğretmenlik mesleğinde görev almış ve emekli olmuş öğretmenlere plaket takdim edildi.