Hayat Diyaliz Piknikte Buluştu

Hayat Hastaneler Grubu tarafından her yıl organize edilen ve gelenekselleşen yaza merhaba pikniği, bu yıl Çatalca İnceğiz mevkiinde Şıramandere piknik alanında yoğun bir katılım ve coşkuyla yapıldı.

Hayat Diyaliz Piknikte Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geleneksel pikniğe, Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Hakan Yılmaztürk, Genel Koordinatörü Dr Burak Bektaş, Silivri Hayat Hastanesi Başhekimleri Dr. Dilek Köse ve Dr. Murat Beksan, Silivri Hayat Diyaliz  Sorumlu Hekimi Dr. Koray Bilkay ile Hayat Hastaneler Grubuna bünyesindeki tüm hastane ve diyaliz merkezlerinin yöneticileri, görev yapan tüm yardımcı sağlık personelleri, tüm diyaliz hastaları ve hasta yakınları katıldı.

 

Neşe ile geçen piknikte Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Hakan Yılmaztürk yaptığı açıklamada, hastalarla sadece tedavi süreçlerinde değil, desteğe ihtiyaç duydukları her durumda ve her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı. Dr M. Hakan Yılmaztürk, tüm diyaliz hastalarına, hasta yakınlarına ve tüm çalışanlarına, davete icap eden basın mensuplarına  katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bu tür organizasyonların daha büyük proje ve daha yoğun katılımlarla artarak devam edeceğini belirtti.