Haydi Silivri ! 89.Yıl coşkusunda buluşalım

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle gerçekleştirilecek Cumhuriyet kutlamalarına tüm Silivrilileri davet ederek '89. Yıl coşkusunu hep birlikte yaşayalım' dedi.

Haydi Silivri ! 89.Yıl coşkusunda buluşalım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 89. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilecek kutlama programına tüm Silivrilileri davet etti. Hemşerilerini Cumhuriyetin 89. Kuruluş yıldönümü kutlamalarında yaşanacak coşkuya ortak olmaya çağıran Işıklar; “89 yıl önce canla başla verilen büyük mücadeleler sonucu kazandığımız ve bizi biz yapan en önemli özelliğimiz olan cumhuriyet değerlerimize bugün daha çok sahip çıkmalıyız. Tüm hemşerilerimi birlikteliğimizin teminatı olan cumhuriyet değerlerimize sahip çıkmaya ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yaşanacak coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

29 Ekim Pazartesi Günü Kaymakamlık makamında ve ilçe stadında yapılacak resmi programın ardından, saat 17.00’de Silivri Sahili Piramit Kafe önünde Silivri Belediyesi Cumhuriyet Kutlamaları start alacak. Kokteyl ile başlayacak 29 Ekim kutlamaları, Devlet Senfoni Orkestrası’nın Cumhuriyet Konseri ile devam edecek. Atatürk Anıtı’na yapılacak yürüyüş ve dans gösterilerinin yer aldığı programın sonunda da havai fişek gösterisi yer alacak.

Program:

17.00     Cumhuriyet Kokteyli – Silivri Sahili Piramit Kafe önü

17.00     Devlet Senfoni Orkestrası’nın Cumhuriyet Konseri - Silivri Sahili Piramit Kafe önü

18.00     Piramit Kafe önünde Atatürk Anıtı’na bayraklı yürüyüş

18.15     Silivri Belediyesi Kültür Merkezi halk oyunları gösterileri

18.30     Havai fişek gösterisi

 

HEYKEL AÇILIŞI ERTELENDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Ünlü Şair Nazım Hikmet Ran’ın heykel açılışı, heykelin yapıldığı atölyede çıkan yangın nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Işıklar; “Dünyaca ünlü heykeltraş Kemal Tufan’ın Nazım Hikmet heykelini çalıştığı atölyede çıkan yangının büyük bir zarar oluşturmasından üzüntü duyduk. Çalışmalara yeniden başlayarak en kısa sürede tamamlanmasını planladığımız Nazım Hikmet Ran heykelimize, söz verdiğimiz şekilde görkemli bir açılış gerçekleştireceğiz” dedi.