Hayvan dostu Sönmez ailesinden Işıklar’a teşekkür ziyareti

Silivri’de Kedi Rehabilitasyon Merkezi kurulmak üzere yer tahsisinde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, dünyaca ünlü kalp cerrahı Profesör Doktor Bingür Sönmez ve eşi Nilgün Sönmez teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hayvan dostu Sönmez ailesinden Işıklar’a teşekkür ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Kalp ve Damar Cerrahı Profesör Doktor Bingür Sönmez, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek, Silivri’de kurmak istediği Kedi Toplama Merkezi ile ilgili yer tahsis talebinde bulunmuştu. Tüm masraflarının Bingür Sönmez tarafından karşılandığı Kedi Rehabilitasyon Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Eşi Nilgün Sönmez’le birlikte Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret eden Doktor Bingür Sönmez, merkeze yer gösterdiği için Işıklar’a teşekkür etti. Ailece hayvanları çok sevdiklerini, eşinin sokakta bulduğu aç ve sahipsiz kedileri eve getirdiğini söyleyerek, kurulacak merkezde kedilere bakım ile aşılama hizmetlerinin verilmesini istediğini dile getiren Sönmez, Işıklar’a merkezin son çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.

Sokak kedilerinin aşı ve bakım çalışmalarının yapılacağı merkez, çok kısa bir süre sonra Silivri’de hizmet vermeye başlayacak.