Hâkim ve Savcılar veda yemeğinde bir araya geldi

Silivri Adliyesi'nden tayin ile ayrılan Hâkim ve Savcılar için düzenlenen veda yemeğinde Silivri Adliyesi Hâkim ve Savcıları Bir Araya Geldi.

Hâkim ve Savcılar veda yemeğinde bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

03.07.2017 tarihli HSK Kararı ile Silivri Adliyesinde görev yapmakta iken başka yerlere atanmış olan Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı ve Cumhuriyet Savcıları için geçtiğimiz gün veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine aynı kararname ile Silivri Adliyesine atanan ve göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş ve Adalet Komisyon Başkanı Ömer Karagöl ile Sakarya Adliyesi Başsavcılığına atanan Lütfi Dursun, İstanbul Adliyesi Ağır Ceza Başkanlığına atanan Abdullah Özer, Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, İstanbul Adliyesine atanan Cumhuriyet Savcıları, İdris Gültekin, Kerem Yılmaz ve Merve Yılmaz ile Silivri Adliyesi Hakim ve Savcıları katıldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Lütfi Dursun' a Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, İstanbul Adliyesi Ağır Ceza Başkanlığına atanan Abdullah Özer'e Komisyon Başkanı Ömer Karagöl plaket takdim ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Hacı Hüseyin Daşdemir'e ve İstanbul Adliyesine atanan Cumhuriyet Savcıları Kerem Yılmaz, Merve Yılmaz ve İdris Gültekin'e plaketlerini halen görevde olan Hakim ve Savcılar takdim ederek, yeni görev yerlerinde başarılar dilediler.