İbrahim Arıkan son yolculuğuna uğurlandı

Arıkanlı Holding'in sahibi İbrahim Arıkan, ailesi, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Arıkan son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 Şubat’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Arıkanlı Holding Sahibi İbrahim Arıkan için bugün ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazına Arıkan’ın eşi ve çocuklarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP’li milletvekilleri ve siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze namazını Arıkan’ın sahibi olduğu okulun Kartal’daki yerleşkesinde Din Kültürü Öğretmenliği yapan Hüseyin Karadağ kıldırdı. Karadağ, Arıkan’ın eğitime yaptığı yatırımlardan bahsederek, “İbrahim ağabeyimiz bu muhabbetle ve vatan sevgisi ile yoğruldu. Fakir yavruları kurduğu müesseseler ile adeta kendisi son 50 yıla damgasını vurdu” dedi.

Kardağ’ın konuşmasının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından sevenleri Arıkan’ın Türk bayrağına sarılı tabutunu omuzladı. Arıkan'ın naaşı defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na omuzlarda götürüldü.