İftar Yemekleri Alibey Mahallesi'nde Devam Etti

Silivri Belediyesi Ramazan programı kapsamında mahallelerde iftar sofraları kurduran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alibey Mahallesi'nde binlerce vatandaşla birlikte iftar yaptı.

İftar Yemekleri Alibey Mahallesi'nde Devam Etti

Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki mahallelerde iftar yemekleri veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alibey Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle iftar sofrasında buluştu. Binlerce vatandaş ile birlikte iftar yapan Işıklar, Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberliği Alibey Mahallesi sakinleriyle birlikte yaşadı. 

 

IŞIKLAR BİRLİK VE BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Yapılan sofra duasının ardından konuşma gerçekleştiren Başkan Işıklar; “Bugün burada huzur içerisinde, hep birlikte iftar yapacağız. Fakat biliyoruz ki, ülkemiz büyük sıkıntılar içerisinde. Her gün acı haberlerle, gelecek kaygısı yaşadığımız bu günlerde sokağa çıkarak birbirimize sahip çıktığımızı göstermeliyiz. Türk milleti büyük ve güçlü bir millettir. Biz Atatürk’ün kurduğu demokratik, laik bu cumhuriyette kimsenin inancına karışmadan, kimseyi ötekileştirmeden, her yerden kopup gelmiş hemşerilerimiz ile huzur ve barış içinde yaşayacağız. Bunu kimsenin bozmasına izine vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük yıkılmaz bir kale olduğunu, bu inançlar ile de sonsuza dek yaşayacağını hepimiz biliyor ve inanıyoruz. Kurucusunun aynı hayallerle bu günü gördüğünü de biliyoruz. Silivri’de de bu refahı, huzuru, kardeşçe ve barış içerisinde yaşamayı devam ettireceğiz. İlçemiz, geleceğine aydınlıklar içinde yürüme kararını hep göstermiştir, bugün de gösterdi yarın da gösterecektir. Bugün ettiğiniz duaları, tuttuğunuz orucu Allah kabul etsin. Ramazan Ayı’mız mübarek olsun. Hepinize iyi akşamlar diliyorum, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi. Başkan Işıklar iftar yemeğinin ardından kahvehaneleri ziyaret ederek Alibey Mahallesi sakinleriyle birlikte çay içerek, sohbet etti.