İki Muhtar daha Kira derdinden kurtuldu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alibey ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlarına verdiği sözü tutarak, Silivri Lisesi arkasında yaptırdığı modern muhtarlık binasının anahtar teslimini gerçekleştirdi.

İki Muhtar daha Kira derdinden kurtuldu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Piri Mehmet Paşa ve Fatih Mahallesi Muhtarlarının ardından, Alibey ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlarına da verdiği sözü tutarak, Silivri Lisesi arkasına modern bir muhtarlık binası yaptırdı. 21 Mayıs Pazartesi Günü önce Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Işıklar, muhtarlarla gerçekleştirdiği sohbetin ardından anahtar teslimini gerçekleştirdi. Gerçekleşen anahtar teslim törenine; CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muharrem Eren, Silivrili köy ve mahalle muhtarları katıldı. 

 


IŞIKLAR MUHTARLARA ANAHTARLARI TESLİM ETTİ

Alibey Mahallesi Muhtarı Harun Tüfekçi ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz’a,  Silivri Lisesi arkasında yaptırdığı muhtarlık binaları önünde anahtar teslimi yapan Başkan Işıklar; “Muhtarlarımızın daha huzurlu bir ortamda çalışmalarını amaçlıyoruz. Muhtarlık binalarının özellikle mahalle içinde olmasına özen gösterdik. Alibey ve Cumhuriyet Mahalleleri de bitişik mahalle olduğu için kolay bulunabilecek bir noktada muhtarlık binası oluşturduk. İçinde masasını, bilgisayarını ve diğer tüm donanımlarını da biz sağlayacağız. Muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine hayırlı olsun” dedi.

 

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Işıklar’a teşekkürlerini ileten muhtarlar kira derdinden kurtulduklarını dile getirirken, diğer mahalle muhtarları da Işıklar’dan aynı muhtarlık binasından talep ettiler. Alibey Mahallesi Muhtarı Harun Tüfekçi; “Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı hem kendim, hem de mahallelim adına teşekkür ediyorum. Çok sağ olun başkanım” derken;  Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz da; “Mahallem adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun başkanım” diyerek teşekkür etti. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları ile ilgili çalışmaların da tamamlandığı Alibey ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarları modern ve geniş bir çalışma ortamında hizmet vermeye başladı.