İl Spor Müdüründen Silivri'ye Destek Sözü

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İstanbul İl Spor Müdürü Av. Numan Güzey'i makamında ziyaret etti. Silivri'deki spor tesisleri ile ilgili istek ve sorunları anlatan Karakaş, yardım sözü aldı.

İl Spor Müdüründen Silivri'ye Destek Sözü

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İstanbul İl Spor Müdürü Av. Numan Güzey'i makamında ziyaret etti. Silivri'deki spor tesisleri ile ilgili istek ve sorunları anlatan Karakaş, yardım sözü aldı. Silivrispor'un 3.Lig’e çıkmasıyla mevcut tesislerin yetersiz kalacağını dile getiren Başkan Karakaş, mevcut kapalı spor salonunun olduğu alana da tenis kortları, basket sahaları vb. tesis yapımı sözü aldı.

GÜZEY, SİLİVRİSPOR’U TEBRİK ETTİ

İstanbul İl Spor Müdürü Av. Numan Güzey de, “Silivrispor'u tebrik ediyorum, Silivrililer’e selamımı iletin. Tesis konusunda elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız” dedi. Numan Güzey, kendisini ailesiyle birlikte Silivri'ye davet eden

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'a, “Mutlaka geleceğim, ayrıca Silivrispor'un bir maçını da birlikte izleriz” diye söz verdi.

Başkan Karakaş'a İl Spor Müdürlüğü ziyaretinde İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Bayram ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Yavuz Kaynarca da eşlik etti.