İlçe protokolü bayramlaştı

Silivri ilçe protokolü Kurban Bayramı'nın ikinci gününde düzenlenen törenle bayramlaştı.

İlçe protokolü bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri ilçe protokolü Kurban Bayramı’nın ikinci gününde düzenlenen törenle bayramlaştı.

“Allah ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmasın, daim kılsın”

Bayramlaşmada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Silivri Kaymakamı Ali Partal “Ülkemizde refah içerisinde huzur ve barış, içerisinde bayramların geçmesi dileğiyle birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum. Bu yıl da ne mutlu ki burada birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiren çok güzel bir tablo var. Allah ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmasın, daim kılsın. Tekrarlarına erişme duasıyla hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

“Allah, Nice Bayramları birlikte geçirmeyi nasip etsin”

Kaymakam Partal’ın konuşmasının ardından konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yaptığı konuşmada “Kurban Bayramı en güzel yaşatan coğrafyalardan birisi olduğumuza hiç şüphem yok. Onu aynı duygu ve anlayışla yaşatacağımıza hiç şüphem yok. Aynı şekilde Silivri’mizde de kurbanlarını adak vecibelerini yerine getiren hemşerilerime yaptıkları hayırları Allah kabul etsin. Nice bayramlarda sağlıkla sıhhatle burada birlikte kutlamayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

“Bu ülke kolay kolay bu günlere gelmedi”

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Aynural da yaptığı konuşmada “Bayramlar hoşgörünün paylaşmanın örnek olduğu günlerdir. Ben istiyorum ki bugünler sadece bayramlarda olmasın bu günleri 365 güne yayalım. Hepimizin hoşgörüye ihtiyacı var. Birbirimize karşı hoşgörülü olmalıyız. Birlik beraberlik içinde olalım. Yeterince düşmanımız var, Ülkemizi her yerden sıkıştırıyorlar. Birde biz birbirimize düşerek birbirimizi sıkıştırmayalım. Bu ülke kolay kolay bu günlere gelmedi. Bugünlerin kıymetini bilelim. Birlik beraberlik içerisinde her günü bayram sevinciyle yaşayalım” dedi.

“Her günümüz bayram sevinciyle dolsun”

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca “Biz bir olursak, kardeşliğimizi güçlü kılarsak sesimiz çok daha iyi çıkacak. Rabbim huzurumuzu bozmasın. Hacı olan yakınlarımızın hacları mebrur duaları kabul olsun. Her günümüz bayram sevinciyle dolsun” dedi.

Silivri Öğretmenevinde düzenlenen Bayramlaşma törenine Silivri Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yoldaş, Siyasi parti başkan ve yöneticileri, STK ve Oda başkanları, mahalle muhtarları ve diğer protokol üyeleri katıldı.