İmam Hatipliler'den Karakaş'a Teşekkür Plaketi

Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Musluoğlu, okula maddi ve manevi katkılarından dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'a plaket vererek teşekkür etti.

İmam Hatipliler'den Karakaş'a Teşekkür Plaketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi, yıl içinde düzenlenen etkinlikler ve Kutlu Doğum Haftası nedeniyle okulda 5 farklı alanda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerini okulda düzenlediği törenle ödüllendirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Okulun başarılı öğrencilerine ödülleri AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Özdemir, Silivri Müftüsü Mustafa Onat, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mesut Söylet tarafından verildi.  

KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Törende, okula maddi ve manevi katkısını esirgemeyen kişi ve kurumlara da plaket verilerek teşekkür edildi. Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Musluoğlu, okula maddi ve manevi katkılarından dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Müftüsü Mustafa Onat, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mesut Söylet ve Silivri İmam Hatipliler Derneği Başkanı Uğur Kanoğlu’na plaket vererek teşekkür etti.