Işıklar 'Eşitlik Vicdanlarla Olmalı'

Avukatlar Günü'nü, Silivrili avukatlarla bir araya geldiği sabah kahvaltısında kutlayan Başkan Işıklar 'Adalet, eşitlik sadece yasalarla değil, vicdanlarla da olmalıdır' dedi.

Işıklar 'Eşitlik Vicdanlarla Olmalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avukatlar Günü’nü, Silivrili avukatlarla bir araya geldiği sabah kahvaltısında kutlayan Başkan Işıklar; “Adalet, eşitlik sadece yasalarla değil, vicdanlarla da olmalıdır” dedi. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Avukatlar Günü nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Silivrili avukatlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Yelken Restorant’ta gerçekleşen kahvaltıya Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Başkan Işıklar, Avukatların kutsal bir görev yaptıklarını ifade etti. 

AVUKATLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Verdiği kahvaltıda avukatlara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan Işıklar; “Hukukun üstünlüğünü sizlere anlatmak gibi bir ukalalık yapmak istemem. Adalet, eşitlik sadece yasalarla değil, vicdanlarla da olmalıdır. Sizler de bunu sağlamaya çalışıyorsunuz. Avukatlık en eski mesleklerden bir tanesi. Mesleğiniz göreceli bir kavram, zorluklarını biliyorum. Tüm zorlukları birlik ve beraberlik içinde, daha sık bir araya gelerek kolayca çözüme kavuşturabileceğimizi biliyorum. Toplantılarla daha sık bir araya gelmeyi ümit ederek, gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.