Işıklar 'Hakkınızı helal edin'

Silivri Belediyesi eski Başkanı Özcan Işıklar, veda açıklaması yaptı. Işıklar, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Işıklar 'Hakkınızı helal edin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“2009-2014/ 2014-2019 yılları arasında;

Öncelikle 10 yıl ve iki dönem bana belediye başkanlığı onurunu yaşatan halkıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Belediyecilik açısından Cumhuriyet tarihinin en zor dönemi sayılabilecek 8 belediyenin kapandığı, 13 köyün tüzel kişiliğinin kaldırıldığı zor bir dönemi yaşadım.

Buna rağmen ülkemizde ilk kez uygulanan birçok sosyal projeyi Silivri’de hayata geçirmenin de onurunu yaşadım.

Gıda Bankası, Kariyer İstihdam Ofisi, Engelliler Merkezi, Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi, Tarım Lisesi ve en önemlisi topraklarımızın korunması için Organize Tarım Bölgeleri (OTB), Tarım Sit Alanı, Üniversite Bölgeleri ile tüm bunların üzerinde Tarımın, Gıdanın ve Hayvancılığın Silikon Vadisi Projesi, bunlar Silivri’nin muhteşem geleceği.

Yönetimde ahlak, adalet, hakkaniyet ilkesi ötekileştirmeyen, birbirini tamamlayan büyük bir aileyi hepimizin Silivri’sini kucaklamak idealim, ilkem olmuştu.

Unutamayacağım çok anım oldu ama ikisini hatırlatmadan geçemeyeceğim. Engelliler merkezinde fizyoterapist eşliğinde yürümeye çalışırken adım atmanın ne demek olduğunu hissettiği an elimi tutan kardeşimi, bir de kurduğum ilk Tarım Lisesi öğrencileri ile Atamızın huzuruna yürüdüğümüz anı unutamayacağım…

Silivri çok daha iyilerine layık biliyorum. İlk müze, ilk tiyatro, ilk sergi salonlarımız oldu daha niceleri olacak. Sevgili arkadaşım, kardeşim Volkan Yılmaz yeni başkanımız olarak yola devam edecek, kendisini, Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve çalışma arkadaşlarını da kutluyor, başarılar diliyorum.

Görevim sırasında kırdığım üzdüğüm varsa bilsinler ki yürekten değildi. Bana hakkı geçen her canı canım bileceğim, benim de hakkım geçtiyse binlercesi helal olsun.”

Özcan IŞIKLAR