Işıklar Hemşerileriyle Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramı'nda ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Işıklar Hemşerileriyle Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurban Bayramı’nda ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her bayram olduğu gibi bu bayram da ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. Silivri merkezin yanı sıra Selimpaşa, Ortaköy, Kavaklı, Gazitepe ve Kadıköy Mahalleleri ile yöre derneklerini de ziyaret eden Başkan Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti. Hemşerileriyle bayramlaşarak sohbet eden Başkan Işıklar, bayram boyunca ziyaret ettiği her yerde vatandaşlara çikolata ikram etti. Büyüklerin ellerinden öperek, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutlayan Işıklar, ziyaret ettiği tüm mahallelerde ilgiyle karşılandı. Bayramların birleştirici bir tarafı olduğunu ifade eden Işıklar, hemşerilerine barış ve huzur içinde geçirecekleri nice bayramlar diledi.

PARTİLİLERİYLE DE BAYRAMLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün bayramın ikinci günü ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılan Başkan Işıklar, tüm partilileriyle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Saat 12.00- 14.00 saatleri arasında gerçekleşen bayramlaşma programına belde ve mahalle temsilcileri de dâhil olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

VEKİL GENÇOĞLU ZİYARETLERE DEVAM ETTİ

Başkan Işıklar’ın yurt dışı programı nedeniyle başkanlığa vekâleten eden Saadet Gençoğlu, bayramın üçüncü günü CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Belediye Başkan Yardımcıları eşliğinde mahallelere ziyaretlere devam etti. Çanta, Gümüşyaka, Değirmenköy, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Büyükkılıçlı, Küçükkılıçlı ve Alipaşa Mahallesi ziyaret edildi.