Işıklar Katmer Günü’ne Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Tokat Dutlucalılar Eğitim- Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 6. Katmer Günü etkinliğine katıldı.

Işıklar Katmer Günü’ne Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çatalca Kabakça Köyü’nde gerçekleşen Tokat Dutlucalılar Eğitim- Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 6. Katmer Günü etkinliğine katıldı. Başkan Işıklar’ı, Dutluca Belediye Başkanı Nazım Bıldırcın, Artova Belediye Başkanı Abdullah Öztürk ve Katmer Ağası Dursun Demirkıran karşıladı.

Silivri Tokat Dutlucalılar Dernek Başkanı Rasim Yağar, etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında şahsı ve tüm Tokatlılar adına teşekkür ettiğini belirterek; “Bizlere yapmış olduğu katkılar için Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

BAŞKAN IŞIKLAR; “ÖRNEK OLUŞTURUYORSUNUZ”

Gerçekleşen Katmer Günü’nde bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Her yıl burada toplanarak, büyük bir birlik ve beraberlik örneği sergiliyorsunuz. Bende sizlerle bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. Silivri 81 vilayetin oluşturduğu güzel bir mozaik. İlçemizde Türkiye’nin küçük bir oluşumunu görüyoruz. Bu güzel birlikteliğe emeği geçenleri kutluyorum. Göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alaka, bizlere vermiş olduğunuz katkılar için çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Silivri Belediye Başkanı Işıklar’a, konuşmalarının ardından derneğe katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Etkinliğe katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı da karşılayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, daha sonra programdan ayrıldı.