Işıklar Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlere devam eden Başkan Işıklar'a, Turgut Reis İlköğretim Okulu İdarecileri ve Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Işıklar Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Okul eksiklerini yerinde gözlemleyen, okul müdürleri ve aile birliği yönetimleri ile eğitim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Işıklar, Turgut Reis İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Cemalettin Çetinkaya ve Müdür Yardımcıları ile Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından karşılanan Işıklar’a ziyaretinde Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi yetkilileri Orhan Öpçin ve Önder Çolak eşlik etti.

 

HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

İlçedeki tüm okullara eşit şekilde hizmet verildiğini söyleyen Başkan Işıklar, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin de daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için çalışıyoruz” diyerek eğitim kurumlarından gelen taleplerin öncelikli olarak çözüldüğünün altını çizdi. Okulun çok amaçlı salonunu, giriş merdivenlerini, özel eğitim sınıfını, özel eğitim sınıfı için ayrıca açılan okul kapısının yapımını, tekerlekli sandalye ve bebek arabalarının geçişi için rampa yapılması gibi birçok talebi üstlenerek tamamlayan Başkan Işıklar’a yaptığı hizmetler nedeniyle Okulu İdarecileri ve Okul Aile Birliği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Okulda yapılan kahvaltılı toplantıda öğretmenlerle de bir araya gelen Işıklar, okulun eksiklerini ve talepleri dinledi.