Işıklar 'Özlediğimiz bir tablo'

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı ilçe belediye başkanlarının bir araya geldiği değerlendirme toplantısına katıldı.

Işıklar 'Özlediğimiz bir tablo'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul ilçe belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında her ay düzenli toplantılar yapmaya devam ediyor. İstanbul’un makro düzeydeki sorunları, projeler ile ilgili bilgilendirmeler ve genel konuların konuşulduğu aylık değerlendirme toplantılarının Nisan ayı buluşması, Üsküdar Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
 
IŞIKLAR: “BU HOŞGÖRÜ ORTAMININ SAĞLANMASI YEREL YÖNETİM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ”
Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Bu toplantılar, farklı siyasi görüşte olan belediye başkanlarıyla bir senkronizasyon ve diyalog oluşmasını sağlıyor. Türkiye’nin içinde bulunduğu gergin ortamdan sıyrılarak, bir diyalog ortamı oluşması yerel yönetim açısından çok önemli. Siyasi görüşler farklı olsa da önyargıları bir kenara bırakarak bir araya gelebilmek, özlediğimiz bir tablo. Bunlar tüm belediye başkanlarımızın da ortak görüşü ve ifadeleri. Bu toplantıların, bu hoşgörünün olumlu gelişmeleri ve geri dönüşleri olacaktır. Kadir Bey’e bu toplantıların başlatılması ve bu diyalog ortamının sağlanması konusunda teşekkür ediyorum” dedi. Mayıs ayı toplantısı Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.