Işıklar pazara çıktı,esnafa hayırlı işler diledi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Pazartesi Pazarına çıkarak esnafa hayırlı işler diledi, pazardan alışveriş yaptı.

Işıklar pazara çıktı,esnafa hayırlı işler diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe merkezinde Pazartesi Günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi. Pazar esnafını dolaşarak esnafın sorunlarını dinleyen, yeni yapılacak Kapalı Pazar yeri ile ilgili bilgi veren Başkan Işıklar, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Silivri merkezde yapılmasını planlandığı iki ayrı Kapalı Pazar yeri olduğunu söyleyen Başkan Işıklar, planlama sürecini beklediklerini belirtti. Pazarcı esnafı ile tüketicinin, daha iyi denetlenen, sağlıklı ve modern bir alışveriş ortamında bir araya geleceğini dile getiren Işıklar, Kapalı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşların hava şartlarından etkilenmeyeceği gibi, pazar yerinin aynı zamanda Gece Pazarı olarak da kullanılabileceğinin altını çizdi.

 

KAHVEHANELERİ ZİYARET ETTİ

Beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ile birlikte pazarı dolaşan, esnaftan alışveriş yapan Başkan Işıklar ardından kahvehaneleri ziyaret etti. Hemşerileriyle çay içen Işıklar, yapılan hizmetlere ilişkin sohbet ederek, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.