Işıklar, Terminal ve Sahil Taksi Çalışanlarıyla Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Terminal Taksi ve Sahil Taksi'nin birleştirilmesinin görüşüldüğü toplantıya katılarak yerel yönetim olarak gereken çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını ifade etti ve ekledi: ' Eğer bu biran evvel yapmazsak, yukarıdan bizi ve dolayısıyla sizleri üzecek farklı kararlar çıkmasından endişe ediyorum.'

Işıklar, Terminal ve Sahil Taksi Çalışanlarıyla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Terminal Taksi ve Sahil Taksi’nin birleştirilmesinin görüşüldüğü toplantıya katılarak yerel yönetim olarak gereken çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını ifade etti ve ekledi: “ Eğer bu biran evvel yapmazsak, yukarıdan bizi ve dolayısıyla sizleri üzecek farklı kararlar çıkmasından endişe ediyorum.”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Sahil Taksi ve Terminal Taksi çalışanlarıyla sabah kahvaltısında biraraya geldi. Taksi duraklarının birleştirilmesine yönelik gündem maddesinin ele alındığı programda Başkan Işıklar’ın yanı sıra Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı da hazır bulundu.

IŞIKLAR: KISA SÜREDE PROJEYE BAŞLAMAYI HEDEFLİYORUZ

Toplantıda taksicilere hitaben konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kaymakamlığın arka tarafında yapılması planlanan otopark ve belediye binası çalışmalarının Anıtlar Kurulu safhasında beklediğine dikkat çekerek, önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan toplantının ardından kısa sürede projeye başlamayı beklediklerini ifade etti. Terminal Taksi ve Sahil Taksi’nin birleşerek Merkez Taksi olarak faaliyet göstereceğini de söyleyen Işıklar, “Mevcut proje kapsamında vatandaşla sizlerin kaynaşacağı bir tek katlı ahşap durak ile alt tarafında taksilerinizin bulunacağı fiziki bir yapıyı hayata geçireceğiz” dedi.

IŞIKLAR, TAKSİCİ ESNAFINI UYARDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her iki taksi durağının birleşme sürecinin ele alındığı toplantıda bir de uyarıda bulunarak, “Daha önce imzalanmış bir protokol var. Artık bu protokolü hayata geçirerek fiziki birleşmeyi de sağlamak durumundayız. Ben kimsenin bu anlamda sıkıntı yaşamasını ve sizlerin zarara uğramasını istemiyorum. Bu birleşmeyi ve gerekli şartları bir an evvel hayata geçirmemiz şart. Aksi halde yukarıdan hepimizi çok daha fazla üzecek kararlar çıkabilir. Bundan endişe ediyorum” dedi.

TAKSİCİLERE İNŞAAT SÜRECİNDE GEÇİCİ YER GÖSTERİLECEK

Her iki durağın birleşmesinin ardından Merkez Taksi olarak faaliyet gösterecek durak, otopark projesi inşaatının başlamasıyla birlikte gerekli görüldüğü takdirde geçici olarak uygun bir alana nakledilecek ve depolama alanı olarak belediyenin mülkiyetinden faydalanmaları sağlanacak.