Işıklar Uyumkent Sitesi'ni Ziyaret Etti

Marmara Uyumkent Sitesi'ni ziyaret ederek site yönetim kurulunun toplantısına katılan Başkan Işıklar 'Tüm projelerimize, başladığımız çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz' dedi.

Işıklar Uyumkent Sitesi'ni Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Marmara Uyumkent Sitesi’ni ziyaret ederek site yönetim kurulunun toplantısına katılan Başkan Işıklar; “Tüm projelerimize, başladığımız çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.
 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Marmara Uyumkent Sitesi’ni ziyaret ederek site yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu, Devrim Uzun ve Zafer Bıyıklı ile Başkan Koordinatörü Mehmet Has’ın da eşlik ettiği toplantıda site sorunları dile getirildi. Seçimlerden sonra parti rozetini bir kenara bırakarak, sadece ilçe siyasetinin konuşulacağını ifade eden Başkan Işıklar, çalışmalarına kaldığı yerden devam ettiğinin altını çizdi. Marmara Uyumkent Sitesi yönetimiyle sohbet ederek, birlikte yapılabilecek ortak çalışmalar ve sosyal projelerin konuşulduğu toplantıda Işıklar, Uyumkent Sitesi’nin ilçenin geleceğine sahip çıkmak konusunda gösterdikleri hassasiyete teşekkür etti.