Işıklar yeni yaşını Esen İbak'da kutladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün yüzme şampiyonasında Türkiye birincisi olan Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim ve Uygulama Okulunu ziyaret etti. Işıklar'ın doğum günü olduğunu öğrenen okul yöneticileri sürpriz yaparak engelli öğrencilerle birlikte Işıklar'a pasta kesti. Işıklar bugüne kadar en anlamlı yaş günü kutlaması olduğunu söyleyerek gözyaşlarına hâkim olamadı.

Işıklar yeni yaşını Esen İbak'da kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Türkiye yüzme şampiyonasında 1. olarak önemli bir başarıya imza atan Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim ve Uygulama Okulu’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Okul Müdürü Mesut Özdoğan ve öğretmenlerle sohbet eden Işıklar, engelli öğrencilerin gösterdikleri başarıların, kendilerini daha fazla mutlu ettiğini söyledi. Ardından okulun yeni açılan spor salonunu gezdi. 


“BU DOĞUM GÜNÜMÜ UNUTMAYACAĞIM”

Doğum günü olması nedeniyle okul salonunda engelli öğrencilerin Işıklar’a pasta sürprizi de vardı. Doğum günü pastasını okulda eğitim gören engelli öğrencilerle birlikte kesen Işıklar “Bu doğumu hiç unutmayacağım. Benim için çok özel oldu” dedi. Engelli öğrenciler Işıklar’a kendi yaptıkları Atatürk Portresini hediye etti. 

BOWLİNG ŞAMPİYONASI SİLİVRİ’DE OLABİLİR 

Pasta kesiminin ardından okul yöneticileri ile sohbet eden Işıklar, Okul Müdürü Mesut Özdoğan’ın Türkiye Bowling Şampiyonasının Silivri’de yapılması konusuna sıcak baktığını söyledi. Bowling şampiyonasına Türkiye genelinde 111 klüzün katılacağı öğrenildi. Okula ait engelli öğrencilerin çalıştığı Uygulama çay bahçesinde yaşanan hırsızlık konusun açılması üzerine Işıklar, çay bahçesine caydırıcı olması için parmaklık yaptırılacağını söyledi. Yine “Okulda Hayat Var” projesi kapsamında Okulun bahçesine yeni bir düzenleme yapılacağı sözü de alındı.