Işıklar’dan Özyuvam Sitesi’ne Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yeni Mahallede bulunan Özyuvam Sitesi’ni ziyaret ederek site sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Işıklar’dan Özyuvam Sitesi’ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ile birlikte Yeni Mahallede bulunan Özyuvam Sitesi sakinlerini ziyaret etti. Mahallelerinde bulunan eksikleri Başkan Işıklar’a anlatan site sakinleri, sitelerinin önünde bulunan bozuk yol ve kaldırımlardan dert yandı. En ufak bir yağmurda yolun kullanılamaz duruma geldiğini belirten site sakinleri, çocuklarını okula götürmekte zorlandıklarını, yolların bu durumu nedeniyle minibüs hatlarının mahalleye giremediklerini dile getirdi. Işıklar’dan çocuklar için oyun alanı da isteyen site sakinleri, yakın çevrede park alanı olmadığı için çocukların sokakta oyun oynadıklarını, bunun da tehlike yarattığını söyledi.

Site sakinlerini tek tek dinleyerek, bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, taleplerin en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağının sözünü verdi. Mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet eden Işıklar, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.