Işıklar’dan Roman Vatandaşlara Eğitim Desteği

İstanbul’da faaliyet gösteren Roman Derneği Başkanlarıyla buluşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde roman vatandaşlar için kurslar açılacağını müjdeledi.

Işıklar’dan Roman Vatandaşlara Eğitim Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul’da faaliyette olan Roman Derneği Başkanlarıyla bir araya gelerek, roman vatandaşların sorun ve taleplerini masaya yatırdı. Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ile birlikte roman vatandaşlara yönelik olarak hayata geçireceği çalışmalarından söz eden Başkan Işıklar, en kısa sürede Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde kendi yeteneklerini geliştirebilecekleri kurslar açılacağını müjdeledi.

İstanbul Roman Dernekleri Birliği Federasyon Başkanı Ahmet İzgi, Arnavutköy Romanları Derneği Başkanı Sinan Karaca Öztürk, Sulukule Romanları Derneği Başkanı Şükrü Pündük, Beylikdüzü Romanları Derneği Başkanı Adnan Demirez, Büyükçekmece Romanları Derneği Başkanı İskender Evzi, Zeytinburnu Romanları Derneği Başkanı Muhterem Gül ile Ağır Kapı Romanları Derneği Başkanı Mehmet Demirdöven’in katıldığı toplantıda,  Silivri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Kalaycıoğlu ile Silivri Yeni Mahalle Romanlar Derneği Başkanı İsmail Demirbozan da Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yer aldı.

 

ROMAN DERNEĞİ BAŞKANLARI TEŞEKKÜR ETTİ

Genel olarak yaşadıkları sıkıntılardan bahsederek, çözüm yolları konusunda önerilerde bulunan dernek başkanları, Başkan Işıklar’a Silivrili roman vatandaşlara verdiği destekler için teşekkür etti. “Biz belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yeter ki hemşerilerimiz rahat yaşasın” diyen Işıklar, tek çatı altında olmanın önemini vurgulayarak, bir araya toplanıp federasyon olma yolunda ilerleyen dernek başkanlarına başarılar diledi.