Işıklar'a Twitter'dan ulaştı

Doğuştan engelli Mehmet Aldemir'in çığlığına sosyal medyada Özcan Işıklar cevap verdi. Aldemir hayatında ilk kez tekerlekli sandalye sahibi oldu.

Işıklar'a Twitter'dan ulaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğuştan engelli olan Mehmet Aldemir isimli vatandaşın, bir tekerlekli sandalye sahibi olmak için sergilediği çaba, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sayesinde mutlu sona ulaştı. Doğduğundan beri yürüyemeyen ve tekerlekli sandalye sahibi olamadığı için evinden dışarı dahi çıkamayan Mehmet Aldemir için bir süre önce ailesi plastik kapak toplamaya başladı. Çevrelerindekilerin de desteği ile toplanan kapakları yaşadıkları ilçe belediyesine götüren Aldemir Ailesi, buradan aldıkları olumsuz cevap ile adeta yıkıldı. Ailenin bu çabası, çocuklarının öğretmeninin gözünden kaçmadı. Öğretmen, durumu bir başka arkadaşına anlattı, o da sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinden Silivri Belediyesi’ne ulaştı. Engelli vatandaşın dramından haberdar olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, aileye tekerlekli sandalye sözü verdi. 

 

“AĞABEYİM BAŞKAN IŞIKLAR SAYESİNDE İLK KEZ EVDEN ÇIKACAK”

Önceki gün Başkan Işıklar’ın daveti üzerine Silivri’ye gelen Aldemir Ailesi, söz verilen tekerlekli sandalyeyi Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Gökhan Yağmuroğlu’ndan teslim aldı. Ağabeyinin Başkan Işıklar’a hayır dualarını ve teşekkürlerini ileten Çetin Aldemir, “Ağabeyim Özcan Işıklar sayesinde ilk kez evden dışarı çıkabilecek” dedi.