Işıklar,CHP'li Başkanları Ağırladı

Her ay düzenli olarak yapılan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları akşam yemeği organizasyonuna, bu ay Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ev sahipliği yaptı.

Işıklar,CHP'li Başkanları Ağırladı

Selimpaşa Sofram Restaurant’ta, tüm misafirlerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Işıklar, en ince detaya kadar ilgilenerek misafirlerini Silivri’den memnun uğurladı. Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Salcı’nın da katıldığı geceye, Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsaklıoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katılırken, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin daha önceden planlanan programları nedeni ile geceye katılamadılar.

Yoğun iş temposu ve günlük stresten uzak sıkıntıları masaya yatıran Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları keyifli bir gecenin sonunda, ilçemizden memnun ayrılırken, Başkan Işıklar’a organizasyon için teşekkürlerini sundular. Başkanlara ve şoförlere yoğurt hediye edildi.