Işıklar'dan CHP Liderine kurultay öncesi ziyaret

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, 18 Aralık’ta gerçekleşecek Kurultay öncesi TBMM’deki makamında ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kurultay süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu

Işıklar'dan CHP Liderine kurultay öncesi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makam odasında ziyaret etti. Partinin kurultay süreci hakkında bilgi alan Başkan Işıklar’a, ziyaretinde Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir de eşlik etti. CHP Lideri’ne kurultay süreci hakkında görüş ve düşüncelerini iletme fırsatı bulan Başkan Işıklar, Silivri’nin durumu hakkında da bilgi aktardı. Ziyareti değerlendiren Işıklar; “Genel Başkanımıza yapmış olduğumuz ziyarette, 18 Aralık’ta gerçekleşecek Kurultay’da kendisine tam destek verdiğimizi ilettik. Kurultay’la ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz görüşmede, üzerimize düşeni yapacağımızı da Sayın Genel Başkanımıza dile getirdik.  Kendisi de Silivri’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini, en kısa sürede ilçemize bir ziyaret gerçekleştireceğini belirtti” dedi.

 

IŞIKLAR GENEL MERKEZİ DE ZİYARET ETTİ

CHP Genel Merkezi’ne de ziyaret eden Başkan Işıklar, burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özpolat ve CHP İstanbul Milletvekili Birgen Keleş ile de görüşmeler gerçekleştirerek, kurultay sürecini değerlendirdi.