Işıklar'dan CHP Lideri'ne Ziyaret

Başkan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek, önümüzdeki günlerde Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ne gerçekleştireceği ziyaretin detaylarını görüştü.

Işıklar'dan CHP Lideri'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Işıklar, CHP Lideri ile tarımda tüm Türkiye’ye örnek model olan Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi’ni yerinde görmek, Türkiye’ye duyurmak ve tanıtmak amacıyla gerçekleştireceği ziyareti hakkında görüşmelerde bulundu. Silivri’ye özel bir ziyaret yapmak istediğini ifade eden CHP Lideri ile zamanlama ve proje detayları hakkında görüşen Başkan Işıklar, tüm paydaşların, üniversitelerin, akademisyenlerin ve basının davet edileceği bir ziyaret programı organize edileceğini söyledi.

BAŞKAN IŞIKLAR: “GENEL BAŞKANIMIZIN SİLİVRİ’YE KUCAK DOLUSU SELAMLARI VAR”
Ziyareti hakkında açıklamada bulunan Başkan Işıklar: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM'de bulunan makamında bir aradayız. Sayın Genel Başkanımız ile ülke gündemi ve Silivrimiz üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi, tarımsal kalkınma konusunda bir marka haline gelen Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezimizi (TÜRAM) çok yakında ziyaret edecek.  Çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ettiği merkezimiz ile ilgili sürdürdüğümüz çalışmalar, bölge çiftçisinin daha çok verim ve kazanç sağladığı geleneksel tarımın yanı sıra alternatif bitki yetiştiriciliği çalışmalarımızdan bahsettim. Özellikle oluşturulacak müfredatıyla genç cumhuriyetimizin kalkınmasında bir kilometre taşı olan KÖY ENSTİTÜLERİ'ne olan benzerliğiyle, ülkemizde yeniden bir çığır açacağına inandığımız Tarım ve Tarım Teknolojileri Lisesi çalışmalarımızda geldiğimiz nokta hakkında bir brifing verdim. Genel Başkanımız, bu projenin ülkenin yeniden kurtuluşu konusundaki en önemli reçetelerden birisi olduğunu ve sadece Silivri’ye özel bir ziyaretle merkezi yerinde görmek, Türkiye’ye duyurmak ve tanıtmak geleceğini ifade ettiler. Tüm paydaşlarımızı, üniversiteleri, akademisyenleri ve basını davet edeceğimiz bu ziyaret ile kendilerini Silivrimizde büyük bir memnuniyetle ağırlayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun örgütümüze ve Silivrimize kucak dolusu selamlarıyla dönüyoruz” dedi.