Işıklar'dan Cumhuriyet Bayramı'na Davet

Cumhuriyet Bayramı arifesinde kutlamalar için hemşerilerine davet çıkaran Başkan Işıklar, Cuma namazı sonrası ilçedeki tüm camilerin çıkışında 20 bin adet Türk bayrağı dağıtacak.

Işıklar'dan Cumhuriyet Bayramı'na Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cuma günü özel bir davete hazırlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde evlere ve dükkânlara asılmak üzere Türk Bayrağı hazırlatan Başkan Işıklar, Cuma Günü, Cuma namazı sonrası ilçe genelindeki tüm camilerin avlusunda bayrak dağıtacak. Başkan Işıklar’ın ilçe merkezindeki Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde, ekibinin de ilçe genelindeki tüm camilerde eş zamanlı olarak yapacağı dağıtımda toplam 20 bin bayrak hediye edilecek.

IŞIKLAR: “SİZLERİ BAYRAĞIMIZA VE CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”

Işıklar, konuyla ilgili olarak; “Sevgili hemşerilerim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza yaklaştığımız bugünlerde, şanlı bayrağımızı ilçemizin her yerinde dalgalandıralım. Cuma günü, cuma namazından sonra tüm camilerimizin avlusunda bayrağımızı dağıtacağız. Sizleri bayrağımıza ve cumhuriyetimize sahip çıkmaya davet ediyorum” diyerek davet çıkarttı.

CUMHURİYET KORTEJİ VE ÖZGÜN KONSERİ

29 Ekim Pazartesi sabahı gerçekleşecek resmi kutlama programının ardından akşam saat 19.30’da gerçekleşecek Cumhuriyet Yürüyüşü, belediye önünden başlayacak. Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek yürüyüşün sonunda kutlamalar sevilen pop müzik sanatçısı Özgün’ün konseri ile devam edecek. Kutlamalar kapsamında dev bayrak açılacak ve finalde havai fişek gösterisi gerçekleşecek.