Işıklar'dan Silivri Devlet Hastanesi'ne Büyük Destek

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Devlet Hastanesi'ne 50 bin TL değerinde teknik ekipman hibe ederek, teknolojinin tüm imkanlarıyla birlikte daha hızlı ve güvenilir hizmet verilmesine imkan sağladı.

Işıklar'dan Silivri Devlet Hastanesi'ne Büyük Destek

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, elektronik hizmetlerle daha hızlı ve güvenli hizmet verilebilmesini sağlamak amacıyla Silivri Profesör Doktor Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi’ne teknik ekipman yardımında bulundu. Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve Bilgi İşlem Müdürü Can Ayata ile birlikte hastaneye ziyarette bulunan Başkan Işıklar, 4 Adet Server (Sunucu), 1 adet Omurga Switch ve bir adet de sunucu kabinetini Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Sadık Balcı’ya teslim etti. Işıklar, 50 bin TL değerindeki teknik ekipmanı hastaneye hibe etti.

 

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Işıklar, Başhekim Balcı’ya gerçekleştirdiği ziyaretin ardından hastaneye muayene olmak üzere gelen hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Doktor ve hemşerilere de kolaylıklar dileyen Başkan Işıklar ardından hastane yemekhanesinde personel ile birlikte öğle yemeği yedi. Başhekim Doktor Sadık Balcı Başkan Işıklar ve ekibine gerçekleştirdikleri ziyaret ve kuruma hibe ettikleri hediye için teşekkür etti.