İSMEK'in ihalesi 2 Temmuz'da yapılacak

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri halkı arasında 'Eski 1. Noter Binası' olarak bilinen yerde İSMEK Hizmet Binası yapımı ihalesinin 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi.

İSMEK'in ihalesi 2 Temmuz'da yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri halkı arasında “Eski 1. Noter Binası” olarak biline, Silivri Belediyesi’nin geçmiş dönem yönetimi zamanında İBB’ye satışı gerçekleştirilen Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yemeniciler Sokak’taki bina yıkılacak ve yerine İSMEK Hizmet Binası ile İBB ve İSKİ’nin irtibat birimlerinin yer alacağı hizmet binası yapılacak. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İSMEK Hizmet Binası yapımı ihalesinin 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi.

İSKİ VE İBB İRTİBAT BİRİMLERİ DE YER ALACAK

İSMEK Silivri Hizmet Binası 2 kat bodrum ve zemin + 4 kattan oluşacak. Her katı yaklaşık 250 m2 büyüklüğünde inşa edilecek binanın 2. bodrum katında step-aerobik salonu, duş ve soyunma odaları, 1.bodrum katında pinpon odası, fıtness center, idari ofis, eğitmen odası, zemin-giriş katında İSKİ hizmet birimleri, İBB irtibat büroları ve vezne, 1. katta 3 derslik ve 2 idari ofis, 2.katta 2 derslik, ahşap eğitim atölyesi ve eğitmen odası, 3. katta bilgisayar, aşçılık ve kuaför derslikleri, aşçılık eğitimleri için endüstriyel mutfak ve ekipmanları, 4. katta toplantı salonları ve kafeterya yer alacak. İSMEK Silivri Hizmet Binası, yaklaşık 1500 m2 kullanım alanına sahip olacak.

İBB HİZMETLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

İSMEK’in Silivri’ye sanat ve meslek eğitimi kazandırma, ücretsiz spor yapma konusunda çok ciddi bir görev üstlendiğini belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş, “İSMEK, yaklaşık 7 yıldır Silivri halkına sanat ve meslek edindirme kursları ile hizmet veriyor. İSMEK, bu kursların yanı sıra ücretsiz spor salonu ile Silivri halkına hizmet veriyor. İSMEK’in artan talebe yanıt verebilmesi, İstanbul Büyükşehir Belediye’mizin Silivri’deki hizmetlerinin koordinasyonu ve sosyal hizmetlerinin sağlanabilmesi için eski 1.Noter binasının projelerini hazırladık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mimar Kadir Topbaş, ilçemizin her ihtiyacında olduğu gibi bu konuda da bizlere destek verdi. Teklifimiz kabul edildi ve projesi hazırlandı. İhale süreci tamamlandığında mevcut bina yıkılacak ve yenisi yapılarak halkımızın hizmetine sunulacak. İSMEK Silivri Hizmet Binası, belediyecilikte ve yerel yönetimde dünya vizyonuna sahip İstanbul Büyükşehir Belediye’mizin çağdaş hizmet anlayışını göstermesi açısından da önemli bir eser olacak.” dedi.