İYGAD 10 Ocak'a Hazırlanıyor

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Yürütme Kurulu, bu haftaki toplantısını Silivri Taraça Kafe'de gerçekleştirdi.

İYGAD 10 Ocak'a Hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 gündem ile toplanan yürütme kurulu üyeleri, 3 konuyu daha gündem ilave etti. Başkan yardımcılarının, sorumlu olduğu komisyonlarla birlikte önümüzdeki günlerde yapacağı toplantılar konuşuldu. Beylicium AVM'de İYGAD merkez ofisinin kurulmasına yönelik sunum dosyası hazırlandı. Yetkililerle görüşmeler yapıldıktan sonra dernek merkezinin yeri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İKİ ÜNLÜ İSİM KONUŞMACI OLACAK

Öte yandan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili seminer programı değerlendirildi. Beylikdüzü-Avcılar hattında bir konferans salonunda seminer programı düzenlenecek. Yaygın basında ünlü iki isim seminere konuşmacı olarak katılacak. Gazeteciliğin dünü, bugünü ve yarını üzerine söyleşi yapılacak. 

İYGAD ÜYELERİNE İNDİRİM

İYGAD üyelerine yönelik çeşitli kuruluşlar ile yapılan indirim görüşmeleri bu hafta da devam etti. İstanbul'da birçok işletmede indirimli seçeneklerden faydalanması baz alınan İYGAD üyeleri için sağlık kuruluşları da teklifte bulunuyor. Bahçelievler Can Tıp Merkezi % 20, Medicalpark Hastaneleri Silivri Şubesi %20 ve Baca Döner Beylikdüzü % 20 oranında İYGAD ile anlaşma yapacak firmalar arasında yerini alıyor. 

YENİ ÜYELERİN DURUMU

28 Kasım'daki İYGAD Genel Kurulu'nda gündeme gelen Erdal Karasansar, Gürsel Karasansar ve Dilek Aksoy'un üyelik durumu tekrardan görüşüldü. Genel Kurul'daki karar nedeniyle üyelik vasfının devam ettiğine yönelik görüş bildirildi. Kaan Göktaş'ın ise e-posta yoluyla istifa talebine ilişkin, yazılı ve imzalı dilekçesi istenecek. Atalay Tarakçıoğlu, Ayfer Gönay ve Mustafa Holoğlu'nun üyelik başvurusu oy birliğiyle kabul edildi. 

TALAT ÇABUK'A ZİYARET

Geçtiğimiz gün Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlık seçimini takip eden gazeteci Talat Çabuk'un, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tarafından saldırıya uğraması da toplantıda görüşüldü. Fotoğraf makinesine kısa süreliğine el konulan Talat Çabuk'un ziyaret edilmesi ve milletvekili Mahmut Tanal'ın kınanmasına karar verildi.