JCI Kültür 2019 Başkanı Elif Şen Oldu!

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği ' Aktif vatandaşlar için önde gelen küresel ağ olmak. ' vizyonuna ulaşmak ve 'Gençlerin yetişmesi için fırsatlar sunarak, toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak.' misyonunu gerçekleştirmek için 1915 yılında kurulan Junior Chamber International (JCI) organizasyonunun Türkiye organizasyonudur.

JCI Kültür 2019 Başkanı Elif Şen Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18-40 yaş arasındaki genç aktif vatandaşların oluşturduğu kar amacı gütmeyen bu uluslararası sivil toplum kuruluşu bugün, dünya üzerinde 102 yılı, Türkiye'de ise 30 yılı aşmış köklü bir geçmişe sahiptir. Junior Chamber International (JCI) organizasyonu 2017 yılı itibariyle dünyanın 128 ülkesinde 5.000'den fazla şubesi ve 200.000'e yaklaşan üye sayısı ile dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir.

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği ise, 2017 yılı itibariyle Türkiye'nin 15 farklı ilinde, 24 farklı şubesi ve 700'e yakın üyesi ile toplumun pozitif gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam etmektedir.

JCI Kültür şubesi de,  JCI derneğinin konsept bir şubesi olarak “genç girişimciler ve liderlere” destek veren 7 yıllık bir dernektir. Sanattan dansa, sosyal sorumluluktan, yardımseverliğe, başarıdan network’e kısacası her alana dokunan bu derneğin 2019 başkanı Elif Şen seçildi.

Türkiye’nin genç CIO’larından 27 yaşındaki Elif Şen, kendi ajansı olan Organik İnsan’da çalışma hayatına hızla devam ediyor. İş ve kişisel hayatında yaratıcı ve dinamik olmayı motto olarak belirleyen Şen, 2019 yılının JCI Kültür için dijital yıl olacağını, bu sene yapılan her çalışmada dijitalden yararlanılacağını, ekip arkadaşlarıyla verimli bir yıl geçirmek istediğini dile getirdi.