Kamyon ve Kamyonetçiler Derneğide Durak Sahibi Oldu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği'nin ardından Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Derneği'ne de durak yeri gösterdi.

Kamyon ve Kamyonetçiler Derneğide Durak Sahibi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği tek çatı altında bir araya gelerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan durak yeri talebinde bulunmuş, Başkan Işıklar da bu talebi yerine getirerek kamyonetçilere Konutlar Mevkii’nde durak yeri göstermişti. Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği’nin ardından, yine Silivri’de farklı bölgelerde yük ve eşya taşıma konusunda hizmet veren Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Derneği de bir süre önce Işıklar’dan durak yeri talep etti. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Zafer Aşkın ile birlikte ilçede uygun bir yer için araştırmalar yapan Başkan Işıklar, derneğe Şahin Spor Tesisleri’nin yan yola bakan kısmında yer gösterdi.

 

IŞIKLAR; “HİZMET SEKTÖRLERİNİN GELİŞMESİNE GAYRET GÖSTERİYORUZ”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın ile birlikte derneğe ziyarette bulunarak yeni yerin açılışını yapan Başkan Işıklar; “Göreve geldiğimiz günden bu yana sivil toplum kuruluşu, dernek ve odalara kendilerine daha ulaşılır yerler tahsis ediyoruz, onların daha kolay çalışmasını sağlamaya gayret gösteriyoruz. Kamyonetçilere iki adet durak yeri vererek ve taksi duraklarımızı da değiştirerek daha modern bir hale getirdik. Gelişen Silivri’nin şartlarına uygun olarak bu hizmet sektörlerinin gelişmesine gayret göstereceğiz. Bölgemizde Şoförler Odasına, Esnaf Sanatkârlar Odasına, Kredi Kefalet Kooperatifine ve Avcılar Derneğine Kiptaş 1 konutları yakınında bir yer vereceğiz. Planlarımız tamamlandı, 18 uygulamaları bitince yer tahsisimizi yapacağız. Genel olarak odalara, resmi kurumlara yer tahsisleriyle ilçemizin gelişmesine ayak uyduran daha rahat çalışma şartları oluşturacak kendi mülkiyeti, kendi yerlerinin oluşmasını sağlıyoruz. Bu amaçla kendilerine yer tahsisi yaptığımız Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Derneği’nin yeni yerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

AŞKIN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Derneğe sağladığı imkânlar için Işıklar’a teşekkür eden Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın şunları söyledi; “Dünyada en helal kazanç şoför esnafının kazancıdır. Yılın 365 günü gece gündüz demeden hizmet etmektedir. Bu aynı zamanda kamu hizmetidir. Ben ve yönetim kurulu üyelerim, şoför esnafını temsili olarak her platformda kesimimizin menfaatlerini en iyi bir şekilde savunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. İlçemizde hizmet vermekte olan Kamyon ve Kamyonetçiler Derneğinin daha iyi daha modern bir kalitede hizmet vermesi için bizlere her zaman yardımcı olan ve hizmetlerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a ve değerli ekip arkadaşlarına huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.”