Kandemir 'Hemşerilik bilincimizin artmasını istiyorum'

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, düzenlediği basın toplantısında 'Sergileri açmamdaki amacım Silivri'mizi, Silivri'de yaşayan hemşerilerimize sevdirmek ve hemşerilik bilincimizin artmasını sağlamak 'dedi.

Kandemir 'Hemşerilik bilincimizin artmasını istiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, düzenlediği basın toplantısında “Sergileri açmamdaki amacım Silivri’mizi, Silivri’de yaşayan hemşerilerimize sevdirmek ve hemşerilik bilincimizin artmasını sağlamak ”dedi. 

Bağımsız Belediye Meclis üyesi Yılmaz Kandemir, bu sabah kahve Diyarında düzenlediği basın toplantısında yerel gazetecilerle bir araya geldi.3 Kasım’da açmış olduğu serginin değerlendirmesini yapan Kandemir “1985 yılından bugüne sergileri açmamın bazı amaçları vardı, bunlardan birinci amacım Silivri’mizi, Silivri’de yaşayan hemşerilerimize sevdirmek ve hemşerilik bilincimizin artmasını sağlamak. İkinci amacım ise 1985 yılından bugüne 4  fotoğrafla başladığım eski  fotoğraf toplama düşüncem ilk yıllarda tek tek  çok zor oluyordu. Sergi açmaya başladığımda her sergi süresince Silivri’de yaşayan ailelerden yüzlerce fotoğraf gelmeye başladı.3 Kasımda açmış olduğum sergi süresince ilk başladığımda 1400 adet civarında fotoğraf vardı. Şuana kadar yeni gelen fotoğraflarla birlikte fotoğraf sayısı  1900’lere ulaşmış durumda. Dediğim gibi ikinci amacım ise fotoğraf sayımı arttırmaktı. Sergilerimin her iki amacına ulaştığını düşünüyorum. Bu güne kadar tahminen 10000 kişi ziyaret etti.1985’den bugüne yaptığım 4.sergim. Sergimi 10 gün uzatacağım ve fotoğraf toplamayı keseceğim. Sergileri açtığım süre içinde 4 sergimin de anı defterlerini saklıyorum tabi adı üzerinde anı defteri. Onlar benim için çok önemlidir ”dedi.

Kandemir, 3 Kasım’da açmış olduğu serginin son sergisi olduğunu ve bundan sonra ki yıllarda fotoğraf sergisi açmayacağını belirterek,  “onun yerine hazırlanması 1 yıl sürecek olan 1500 sayfalık kitap basılacağını ve 100 sene sonra o kitaba torunlarımızın torunları bakabilecek, 12 Aralık saat:17.00’dan sonra fotoğraf almayacağım ” dedi.