Karakaş, 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan yazılı bir basın bildirisi yayımladı.

Karakaş, 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alın terinin ve emeğini kutsal gören bir millet olarak 1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Homojen özellikler göstermeyen ve sosyal bir varlık olan insanın emeği, hakkı zamanında ve yeterli miktarda verildiğinde değer kazanmaktadır. Emeğin ve alın terinin bayramı olan 1 Mayıs’ın anlamına uygun bir şekilde kutlanmasını arzulamaktayız. Bazı siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin Silivri’de astıkları afişlere baktığımızda, 34 yıl önce Taksim’de yaşananlardan ders çıkarmayan zihniyetin toplumu germe anlayışını çok net bir şekilde görmekteyiz. Hükümetimizin kararıyla resmi tatil ve bayram olarak ilan edilen 1 Mayıs’ın bayram günü olmasını arzuluyoruz. Ülkemiz tarihine kara bir leke süren, yaşanan üzücü olayların yıllarca etkisinin yaşandığı 1978 olaylarından 32 yıl sonra Taksim’e giren işçimizi, tahrik edici söz ve eylemlere davet eden anlayışın bu ruhu anlayamadığını düşünüyoruz.

Çocukluğundan beri çalışan, çeşitli iş kollarında emek veren, alın teri döken, bugün de fikir işçisi olarak halkımızın hizmetinde Silivri’miz için çalışan birisi olarak tüm çalışanların 1 Mayıs İş Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.


Metin KARAKAŞ
AK Parti Silivri İlçe Başkanı