Karakaş: Sağlıkta Devrim Yaptık

14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 'Hükümetimiz sağlıkta devrim yaptı. Sağlık alanındaki her bir hizmetimiz bile başlı başına devrimdir' dedi.

Karakaş: Sağlıkta Devrim Yaptık

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve mahalle teşkilatları, gruplar oluşturarak ilçede sağlıkla ilgili faaliyet gösteren tüm kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Sektör mensuplarına çiçek hediye eden AK Partililer, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 

KARAKAŞ, BALCI VE YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Silivri Sağlık Grup Başkanı Dr. Sadık Balcı ve Silivri Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ali Ulvi Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kutladı.

 

SAĞLIKTA DEVRİM YAPTIK

14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Bugünkü sağlık sistemi bize 2002’den önce söylense, hepimiz güler geçer inanmazdık. Telefon veya internetten randevu alınabileceğine hangimiz inanırdık ki! Ücretli çalışanlar için özel hastanelerin kapısından geçmeye bile yürek isterdi. Paranız yoksa rehin kalmanız veya senet imzalayarak hastaneden çıkmanız çok normal bir durumdu. Eczanede ilaç bulabilmek, hastanede sıra alabilmek ya tanıdığınıza, ya da sabrınıza bağlıydı. Durum öylesine kötüydü ki, hasta hastaneden çekiniyordu!

Çok şükür ki 10 yıllık iktidarımızda hükümetimiz sağlıkta devrim yaptı. Bugün oluşan hizmet standardını 10 yıl önce hayal bile edemezdik. Sağlık alanındaki her bir hizmetimiz bile başlı başına devrimdir” dedi.