Karakaş’ın Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 19 Eylül Gaziler Günü mesajında “Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk önderliğinde dünyaya emsal bir zafere imza atan ve bizlere cumhuriyetimizi emanet eden gazilerimiz, müstesna kişilikleri ile gönlümüzde birer gurur abidesi olarak yaşamaktadır.” dedi.

Karakaş’ın Gaziler Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 19 Eylül Gaziler Günü mesajında şu ifadeleri kullandı: “Büyük Önder Atatürk’e 19 Eylül 1921’de gazilik ünvanı verilmesini yıldönümünde, Gaziler Günü olarak kutladığımız bu günde tüm gazilerimizle onur ve gurur duyuyoruz. Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk önderliğinde dünyaya emsal bir zafere imza atan ve bizlere cumhuriyetimizi emanet eden gazilerimiz, müstesna kişilikleri ile gönlümüzde birer gurur abidesi olarak yaşamaktadır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin muhafazası için fedakarca ve kahramanca mücadeleleri sağlığını yitiren, bazı uzuvlarını kaybeden gazilerimizle, millet olarak her zaman övünç ve gurur duyuyoruz.

Vatanımız, bayrağımız, bağımsızlığımız ve kutsal değerlerimiz uğruna verilen mücadelede gazilik mertebesine ulaşan değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimizi, sadece bugüne özel değil her zaman saygıyla anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayattaki gazilerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.”