Karakaş:Kandilinizi tebrik ederim

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş 'Regaib Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karakaş:Kandilinizi tebrik ederim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olarak nitelendirilen üç aylara girdiğimizi müjdeleyen, huzur ve maneviyat dönemine girdiğimizin habercisi olan Regaib Kandili’ni kutlamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsani değerlerin, kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın artmasına vesile olan bir döneme daha girmiş bulunmaktayız. Manevi dünyamıza heyecan kazandıran bu mübarek ay ve geceler, yaradanımıza, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızı bir kez daha bizlere hatırlatmakta, yanlış ve kusurlarımızdan vazgeçme yolunda önemli bir dönemi oluşturmaktadır.

Bu mübarek mevsim, çekişmeler, kırgınlıklar, şahsi menfaatlerin ortadan kalkması, dinimizin emrettiği sevgi, saygı, barış ve hoşgörü ortamına katkı sağlaması, birlik ve beraberliğimizi tehdit eden unsurları ortadan kaldırması açısından da değer taşımaktadır.

İnsani ve ahlaki değerlerimizi yüceltmesi için fırsat olan mübarek Regaib Kandili’nizi tebrik eder, mübarek 3 ayların İslam alemine, milletimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.