Karne sevincine Gazeteci Desteği

2010- 2011 Eğitim- Öğretim yılı Kapanış törenine Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe protokolü katıldı. Tören de Silivri genelindeki 60 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Karne sevincine Gazeteci Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri‘de düzenlenen 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı kapanış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve ilçe protokolü katıldı. Törende Silivri genelindeki 60 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Törende bir konuşma yapan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, "Eğitim kurumlarımızın en temel amacı öğrencilerimizi, Cumhuriyetin temel ilkelerinin korunmasında duyarlı, ailesine ve topluma yararlı ve sorumluluk duyguları gelişmiş, araştırmacı, girişimci ve başarılı bireyler yetiştirmektir. Öğretmenlerimiz üzerlerine düşen eğitim-öğretim faaliyetlerini en üst düzeyde ve en verimli bir şekilde gerçekleştirme çabası içerisindeler. Çeşitli zorluklara karşın öğrencilerimize iyi bir eğitim-öğretim verebilmenim uğraşını en iyi şekilde sergilemektedirler. Siz sevgili öğrencilerimiz de; öğrenme çabası içerisinde bulundunuz Bunun sonucunda hangi öğrencimiz ne kadar çaba gösterdiğini, bugün sizlere verilen karnelerinizde göreceksiniz. Sizi bu çabalarınızdan ve başarılarınızdan dolayı kutluyorum" dedi.

Başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini ifade eden Kayapınar, "Bu sene de her ilköğretim okulundan okul birincileri bisikletle ödüllendirilecek. Silivri‘de görev yapan gazeteci kardeşlerimizden Müge Cesur ve Fatma Sarıbıyık, ‘bu sene bu işi biz yapalım‘ dediler ve çok da güzel oldu. Kendileri aracı oldular ve hayırseverlerimizle birlikte bisikletlerimizi tamamladık. Ben kendilerine buradan teşekkür etmek istiyorum. Bu teşekkürü hak ettiler" diye konuştu.

Daha sonra ödül törenine geçildi. Birinci gelen öğrenciler, onur belgelerini Abdülkadir Aksu, AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Uzun‘un elinden aldı. Ödül olarak bisikletlerin alınması için hayırseverleri harekete geçiren Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık ile Bizim Silivri Gazetesi Müge Cesur, bisikletlere sponsor olan Silivri AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Albayrak ve Şerif Sezen, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve eski belediye meclis üyesi Mustafa Altınkök‘e teşekkür edildi. Çocuklar bisikletlerini de ilçe protokolünün elinden aldı