Kavaklı’dan Kültür Mozaği

Ülkemizin tüm güzellikleri tarih, sanat, turizm ve yöresel kültürlerimizin öne çıkarılması, öğrencilere tanıtılması ve bu bilincin oluşturulması adına Kavaklı İlköğretim Okulunda sosyal aktivite gerçekleştirildi.

Kavaklı’dan Kültür Mozaği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Kavaklı İlköğretim Okulu Müdürü Alpay Yavuz, Müdür Yardımcısı Tutku Demiralay, Okul Aile Birliği Başkanı Rasim Güzelbaş ve başkan yardımcısı Alev Tarhan'ın ev sahipliğini yaptığı "Üç İklim Yedi Bölge ,Canım Ülkem Türkiye" ve  "Kültür Mozağimiz" projesininin tanıtım bölümü okul salonunda yapıldı.Okul Müdürü Alpay Yavuz'un projeyi tanıtan sunumundan sonra müzik öğretmeni Mehmet Kıssal ve  öğrencileri tarafından Halk Müziği etkinliği gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve misafirler daha sonra okulun en üst katında oluşturulan Kültür Mozağimiz sergisinin açılışını yaptılar. Serginin gezilmesinden sonra velilerin ülkemizin değişik bölgelerine ait yaptıkları yaklaşık 150 çeşit ev yemeği misafirlere ikram edildi. 

İlçe Kaymakamı A.Mesut Demirkol proje ile ilgili olarak “İlçemizde ilk defa gerçekleştirilen böylesine farklı, başarılı etkinlikten dolayı Okul Aile Birliği Başkanını ve Yönetimi ile Kavaklı Okul Müdürü Alpay Yavuz’u ve Öğretmen arkadaşlarımızı ve bilhassa Kavaklı’lı muhterem kadınlarımızı kutluyorum” dedi.