Keser,Torun Sevgisini Anadolu'da Tattı

Ünlü Sanatçı Mustafa Keser'in oğlu Emrah Keser ve eşi Selcan Keser'in kızları Melisa, Özel Silivri Anadolu Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Keser,Torun Sevgisini Anadolu'da Tattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sanatçının gelini 4 kilo 300 gram ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi.Melisa adını verdikleri bebeğin ve annesi Selcan Keser'in sağlık durumunun iyi olduğu ve Keser ailesi yarın taburcu edileceği öğrenildi.

Küçük Melisa’nın doğumuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kurumsal Halkla İlişkiler Sorumlusu Hakan Öz "Mustafa Keser’in oğlu ve eşi Pazartesi günü hastanemize geldiler. Üç aydır hem Mustafa Bey’in hem de Selcan Hanım’ın rutin kontrollerini gerçekleştiriyorduk. Hastanemizi seçmelerindeki en büyük etken Uzman Doktor Eser Ağar’ın Türkiye çapında doktor olması be profesyonel anlamda müzikle uğraşmasıydı.Bebek te anne de şu an gayet iyi. Bebeğimiz  4 kilo 300 gram, 51 cm doğdu. Aynı zamanda Anadolu Hastanesi olarak Mustafa Bey’i ve ailesini ağırlamaktan onur duyduk. Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Arkaz, Genel Müdür Mustafa Arkaz, Genel Koordinatör Bilgen Şahin, Kurumsal Halkla İlişkiler Sorumlusu Hakan Öz ve tüm personelimiz olarak Keser ailesinin yeni ferdine ömür boyu sağlık dolu günler diler, hayatının en güzel anlarını ailesiyle paylaşmasını dileriz.”dedi

Ünlü Sanatçı Mustafa Keser,Özel Silivri Anadolu Hastanesi’ne Teşekkürlerini sunarken “Ben Liseyi Sivas’ta okudum. Bir yerden hemşeri sayılırız. Tatili için buralardaydık. Çocuklar araştırdılar ve ‘Bulduk baba bulduk!’ dediler. Ne buldunuz dedim. ‘Müzisyen doktor’ dediler. Eser Hoca’nın asıl işi müzisyenlik. Boş zamanlarında doktorluk yapıyor. Müzisyen adamdan kötü iş çıkmaz dedik. Sonra bize gösterebilecekleri ilgiden çok daha fazlasını gösterdiler. Sağ olsunlar çok fazla ilgilendiler.”ifadesini kullandı.